dilluns, 3 d’octubre del 2016

Formació K1

El curs ha arrencat després d'un estiu que per 7 professors del centre ha estat diferent. Tal com ja vam explicar en anteriors posts, ens van aprovar una beca de formació per professors en el marc dels projectes europeus Erasmus +. El centre havia presentat un projecte i ens el van aprovar. Així que aquest estiu, els professors implicats en el GEP hem realitzat cursos específics per impartir les nostres matèries en anglès. Eren cursos CLIL (Content Language Integrated Learning) orientats a les matèries de socials, ciències i tecnologia. També hi ha hagut dos professors de llengua anglesa que s'han format en collegiality (treballar amb dos professors a l'aula) i en ensenyar amb pocs recursos a l'aula.
L'experiència ha estat molt enriquidora ja que hem pogut compartir dubtes, treballs fets, opinions i recursos amb professors de diferents països europeus, tots amb el mateix objectiu, impartir matèries en anglès.

N'hem tornat essent molt conscients que la tasca és difícil, però alhora molt il·lusionats i motivats per continuar amb el projecte que vam començar l'any passat. 

Per aquest any...més i millor!

Treballant a l'aula
Grup CLIL de Cheltenham

Treball en una aula de Worcester

Grup CLIL de Portsmouth

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada