dimarts, 19 de gener del 2016

Gep a tope!

Tal com ja vàrem comentar en una entrada anterior, el professorat que està implicat en aquest projecte estem rebent formació específica (en diem formació GEP). Durant el passat desembre vam treballant en desenvolupar els nostres projectes i ara, en breu, a finals de gener o a començaments de febrer, començarem la implementació a l'aula de tota la feina elaborada durant el primer trimestre. Es tracta de dur a terme 5 sessions amb els alumnes tot seguint les activitats preparades i les pautes que ens han donat els mestres formadors.

En aquest cas els alumnes amb els quals durem a terme aquesta implementació a l'aula seran:
L'Elvis Montejo serà el primer en aplicar-ho. La setmana vinent ja començarà a treballar, en aquest cas amb els alumnes de 3r C.
La Montse Seró ho aplicarà amb els alumnes de 1r d'ESO en la matèria d'Ètica.
La Gemma Paredes ho realitzarà amb els alumnes de 2n dels grups ____ en la matèria de Física i Química.
La Meritxell Tudela treballarà les activitats en la matèria optativa de biologia i geologia de 4t d'ESO.

Donat que tota aquesta feina ens fa ser conscients de com d'important n'és la formació, hem decidit complementar la formació que fins ara hem rebut, sobretot de caire pedagògic, amb formació pràctica per tal de guanyar estratègies en el treball de l'expressió oral, no només del professorat sinó també dels alumnes. 
El curs anomenat "Fostering oral expression in the classroom" consisteix en 4 sessions de 4h a Barcelona, impartides per especialistes de Cambridge, Oxford, Trinity College  i Ed. Pearson.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada